Jag kom på, inatt faktiskt, att jag lovat att lägga ut lite
bilder på min stylade och nyrenoverade gästtoalett. Det har totalt fallit ur
mitt minne… tills nu.
Jag har lagt det på Facebook men det är kanske inte alla som är vän med mig där,
så för alla er som vill se… här kommer det…

Jag gick länge och drömde om den här idén… att fälla in ett fönster i väggen ut mot trappen. Dels för att det skulle vara en rolig detalj, men framförallt för att ta vara på ljuset från takfönstret. Jag letade länge efter ett riktigt gammalt fönster för det ville jag ha och jag har inte “fixat det” utan behållit dess gamla patina.
Nu faller ljuset ut i trappen på ett underbart sätt och toaletten har fått ett otroligt charmigt utseende.

Dom sista två bilderna är med lite pynt och grejer…

När jag ändå är igång kan jag väl visa sovrummet också. Anledningen till att jag gjorde om där var att jag hittade en så fantastiskt fin tapet. Den kunde jag bara inte motstå!

Här är den makeovern…

Jag var så innerligt trött på denna garderob, som jag tyckte var toppen när jag satte in den för några år sen. Nu bytte jag ut den mot klädskåpet i bilden ovanför.
Jag vill tacka min bror som hjälpt mig med mina projekt och som aldrig säjer nej när jag får en ny idé i skallen. Nu har jag sagt att detta ska vara det sista, men jag ser på honom att han inte tror mig… tyvärr får han kanske rätt smiley.